divendres, 16 de març del 2012

SEGON DIA A WALES



El segon dia a Wales ha estat ben intens, ben intens. De bon matí, hem visitat l'escola de Rhigos. Compta amb 65 alumnes repartits en tres aules (tres cursos per aula), que ens han semblat immenses i plenes de materials. Cada aula té un mestre i un mestre de suport. Els pares i altres persones del poble, hi tenen un paper molt important, els han obert les portes de l'escola i participen en tot el que poden (al matí fan esmorzars, ajuden en les tasques burocràtiques, en la neteja, en l'acompanyament en les sortides...), tant és així que a la tarda hem fet dues activitats profes, nens i famílies, tots plegats, primer un campionat de futbol per països, i després una cacera del tresor pel poble, en la que han participat pares en tots els equips, i moltes cases s'havien avingut per participar-hi posant alguna pista.

Hem fet també una visita a Pontiprydd, el poblet més gran de la zona. Allí ens hem trobat amb la "Consellera" en un acte força institucional, i hem dinat amb ella.

Després de les activitats esportives i un te ben calentó, hem fet reunió del projecte, per exposar el treball de cada escola.

A la nit, havent sopat, visita turística nocturna a Cardiff.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada