diumenge, 23 de març del 2014

DIUMENGE, CARNAVAL

Avui hem matinat de debó per participar en el famós " Gilles" al poble de La Hestre. Hem estat presents en els preparatius d'aquesta tradició ancestral a casa de diversos Gilles participants. Ens han acollit com uns amics més i ens  han invitat a degustar els menjars i beures preparats per l'ocasió. Potser veureu al M. Fox una mica mes grasset ...








Després de vestir-se surten al carrer i comença la desfilada. Van de casa en casa per recollir la resta de Gilles del grup

La tradició ja la comencen de ben petits, Petits Gilles els nens i Petites Dames les nenes.

Ha estat una oportunitat única el poder viure d'una manera directa una de les tradicions mes representatives de Wallonia.








A les vuit del matí hem anat a l'escola del poble i hem esmorzat. Hem pogut observar que, malgrat les diferents realitats, a l'hora de treballar els mestres tenim moltes idees semblants o iguals.







Al vespre, després de sopar, ens hem acomiadat de tots el membres del projecte Comenius i els hem convidat a visitar la nostra escola. També ens hem acomiadat d'en Mr. Fox i hem vist que tenia moltes ganes de tornar. Qui sap?
Demà és el dia de tornada. Tornem amb ganes d'explicar-vos mes coses dels nens, pares, mestres amb els que hem compartit aquests dies.
Ens emportem moltes experiences enriquidores i tornem amb ganes de continuar amb el projecte YEA.

CARME  i   ESTER

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada