dijous, 3 de juliol del 2014

London Experience 2014-Sunday 29th of June

Vam  deixar Rhigos el 29 de Juny i ens vam anar a la gran ciutat de Londres!!! Vam arribar a Londres a les dotze aproximadament, ens vam instal.lar a l’hostal  Royal Bayswater i poc després vam dinar a Kensington Gardens.
A l’acabar de dinar per conèixer millor la ciutat els profes van decidir pujar al London Eye, una de les nories més grans del món, per pujar allà revisaven que no portèssim cap objecte perillos i com la Pili portava  una navalla per pelar-nos les fruites li van agafar i no li van tornar!!! L J
Després els profes ens van voler donar una sorpresa i ens van dir que aniriem a comprar a Hambley una de les botigues de joguines més grans del món. Però llàstima que  estava tancada L i vam haver de canviar de planning i als profes se’ls va acudir d’anar a una altra botiga molt xula i ens va agrada a tots, es deia Cool Britannia, allí tots ens vam posar les botes! J Quan vam acabar de comprar vam anar al metro per arribar al hostal , sopar, dutxar, rentar les dents,... i al final ens van fer una xerrada del que fariem demà i el que haviem de portar.

Ens vam anar a dormir tots molts cansats de tot aquell gran dia!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada