dimarts, 10 de febrer del 2015

PRIMER DIA A FINLÀNDIA

Primer dia de viatge a Finlàndia. Sortida de bon matí des de Maristes per embarcar a l'aeroport de Barcelona cap a Finlàndia.



El vol ha durat quatre hores. En arribar a Helsinky sobre les 16.00 h., hem hagut d'avançar el rellotge una hora.
El paisatge era d'esperar, neu i molt de gel, tot i la sensació de fred és si fa o no fa de la de Lleida. Els finesos ens diuen que el normal per a aquestes dates seria estar a -20º quan avui estàvem amb algun grau positiu.
De trajecte a l'hotel el port i els vaixells de Helsinky ens donaven la benvinguda. Una vegada a l'hotel i instal·lats hem començat a trobar-nos la resta de persones que formen part del projecte Comènius, dels altres països.
Abans de sopar hem aprofitat per estirar les cames prop del port i prendre els primers contactes amb el país i la gent. A la vora del port em pogut veure com unes persones sortien d'unes saunes públiques i baixant unes escaletes, es submergien en banyador, en un forat practicat en el gel: "That's the finish stile!"




A l'hora de sopar a més de retrobar altres mestres, hem compartiti el plannig dels propers dies. Demà ens espera un dia de visita a la capital: HELSINKI!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada