dilluns, 18 de maig del 2015

Ohhh. Últim dia a l'escola.

Tothom, una altra vegada, amb la samarreta del grup, hem tornat a l'escola ben d'hora. Tot el grup de mestres d'arreu haviem de fer molta feina, fer un document entre tots i en anglès...
No us vam dir que normalment aquests alumnes porten uniforme, les nenes d'una manera i els nens d'una altra. No se si us agradaria la idea, té els seus avantatges i desavantatges. Podeu opinar!



Les aules són molt més amples que les nostres i els passadissos també, fins i tot quan alguns dels nens havien de fer alguna cosa diferent, hi fan classe!



Allí tot i que són dos mestres per classe, no vol dir que a totes hores hi hagi dos mestres, sinó que entre els dos fan totes les assignatures; mentre un fa ciències, italià, gimnàstica, ..., l'altre fa matemàtica, dibuix, música, anglès,...
Els mestres també estan amb els nens al menjador, una vegada a la setmana i mengen tots junts.
Hi ha una piscina, tenen la natació dins de l'horari. això està molt millor a l'escola Leonardo da Vinci que a la nostra!
Però a diferencia de nosaltres, no hi ha cap ordinador, ni projector a les aules, i la classe d'informàtica és petitíssima. Era on fèiem les reunions del comenius els mestres i potser hi havia 12 ordinadors...








Ens van preparar una sorpresa, hi havia part dels nens de 5è que ens van fer anar a tots els mestres al pavelló, i allí ens van cantar l'himne: As one i l'himne d'Itàlia. Es veu que es molt normal anar cantant-lo quan es reuneixen... Sona una mica estrany!!






Mister Fox està al tanto de tot, veieu? També portava la samarreta. Quina gràcia!

La resta del matí vam estar treballant els mestres, tenim molta feina i ja vam començar.





A la tarda, vam anar a veure el Museu de la Ciència on hi havia totes les màquines inventades per Leonardo da Vinci. Moooooolt interessant!











Demà dissabte, l'escola esta tancada, i anirem a veure l'EXPO ja de lliure!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada