dilluns, 11 de febrer del 2013

El viatge d'anada


25 Hores de viatge, són moltes hores de viatge. Però van ser més... i no tant sols hores, sinó moltes vivències.
Heu estat mai en un aeroport? Doncs és un lloc on hi ha gent a tota hora, uns van cap aquí, uns altres cap allà. Uns van despistats donant voltes, i uns altres van segurs sense dubtar. N’hi ha que van carregats amb molts paquets i maletes i d’altres que porten una cartereta..., però tots tenen un viatge que fer.
En mig de tot això, en cada un dels aeroports que hem estat, nosaltres dos teníem una actitud d’il·lusió de saber que aquest és el més llarg que hem fet mai i molt important pel projecte Comenius.
A Londres, mostràvem la tranquil·litat de saber que nomes teníem que pujar a l’avió i deixar-nos portar al punt d’arribada. Ens vam encantar buscant una samarreta, i al final vam tenir que córrer.
A Los Angeles, 11 hores després, la tranquil·litat va desaparèixer del tot, ja que l’ambient era molt crispat. Hi havia policies amb metralletes, preparats per a què? Vam tenir que deixar les nostres empremtes digitals de tots els dits de les dos mans, (jo ja estava a punt per descalçar-me i posar-hi el peu...) Et fan mil preguntes, i sense que portis res ni que vulguis fer res, et fan sentir com si realment tinguessis el pla de segrestar l’ Estàtua de la Llibertat... Sort que vam trobar un senyor molt amable, que treballava allí mateix, que ens va fer les explicacions amb un to amigable. Gracies senyor Tellez (parlava castellà, però no ens va voler dir d’on era).
En canvi a Papeete, tot i que eren les 11 de la nit, la gent ens va rebre amb un somriure molt amable i la sensació de cansament, va desaparèixer una miqueta...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada