dijous, 8 de maig del 2014

A L'ESCOLA DE MÖNCHBERG.(Dijous, 8 de Maig)

Hola a tots i totes,

Després d'un bon esmorzar hem anat a visitar la petita escola de Mönchberg...però abans a veure si endevineu a qui hem trobat a l'entrada (mireu la fotografía)!

Ens hem reunit en una de les dues classes que té l'escola i hem exposat el treball dut a terme a les diverses escoles sobre el pintor Hans Holbein.












Després de compartir la feina feta sobre el pintor Hans Holbein, els 20 alumnes ens esperaven imacients per cantar-nos l'himne As one.


Tot seguit, cada país ha preparet un tast de diferents productes típics. Mireu quina bona pinta...


 Nosaltres hem ensenyat als alumnes a preparar un dels berenars antics que es solien menjar en terres catalanes: pa, oli d'oliva, sucre i cacau en pols. Mireu quina traça els petits vailets...


I perquè les tradicions catalanes es difonguin en terres alemanyes els hi hem fet un obsequi: una petita botella d'oli per tal que puguin preparar aquest berenar a casa seva.


Durant la tarda ens hem desplaçat amb tren fins a Tübingen on hem visitat el centre històric. És una ciutat d'uns 80.000 habitans, 23.000 dels quals són estudiants és per això que és anomenada ciutat universitària!!

Ha estat un dia intens i ple d'emocions fins l'últim moment quan les professores que ens han acollit ens han fet un regal per l'escola. Ja descobrireu de què es tracta...


Bona nit o Gute-Nacht-!

Ester i Andrea

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada