diumenge, 20 de maig del 2012

Animalades, esglèsies i Mcdonals. Dissabte a Varsòvia.

Avui el dia ha estat diferent des del principi, de bon matí els companys de la Polinèsia i d'Itàlia han marxat cap a casa. Nosaltres ens quedem aquest dissabte per poder fer una mica de turisme per Varsòvia.
Hem pogut dormir una mica més, ens hem trobat més tard: a les 10h havíem d’estar davant de l’escola.
Ja vam veure que l'escola estava una mica lluny del centre de la ciutat, resulta que està a uns 5 km! Hem estat en autobús quasi 35 minuts.
L'Editha, que és una de les nostres anfitriones, ens ha portat al parc Reial de Lazienki. Hi ha un enorme monument a Fryderyk Chopin, un dels compositors més importants i és polonès. Allí durant l'estiu munten molts concerts en directe cada dissabte.
També hi ha un llac, on vam poder navegar en una barqueta, que un "mariner" perxava, donant una volta sencera.
Pels raconets hi havia animals lliures, paons, esquirols, ànecs, i tot tipus d'aus. Vam fer moltes fotos!


 


De tant caminar, de fet les distàncies són enormes, ens va agafar gana. Vam trobar un lloc prop del parc on podiem menjar els plats típics de Polònia. Fan unes sopes fantàstiques!. Però el grup de Grècia van preferir anar a un Mcdonals. Hi ha gustos per tot.

Per la tarda hem fet el turista, visitant totes les esglèsies que hi ha al centre (són moltissimes), places i monuments. Com anecdota divertida us explico que hem volgut visitar la Gran Sinagoga i el Museu del Poble Jueu... Ens hem perdut, hem donat mil voltes, us he dit que les distàcies són molt grans?...
Doncs se'ns a ocorregut mirar la guia de Varsovia i allí hem vist que la Sinagoga va ser destruida i en el seu lloc hi ha un enorme gratacels al que estavem donant voltes tota l'estona. I el Museu del Poble Jueu està en construció... Total que hem anat al centre a veure l'ambientillo... Ja us dic jo que cal llegir bé totes les instrucions!!!!

A la nit, cap a l'hotel a fer les maletes i a dormir...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada