dimecres, 7 de novembre del 2012

Per fi Alexandroupolis!


El dia ha començat molt aviat, de fet era de nit que ja estàvem dins del cotxe per anar fins a l'aeroport. 
Ahir ens vam assabentar que a Grècia hi havia una vaga general que duraria 2 dies, per tant avui hem començat el viatge sense tenir la seguretat de poder fer el trajecte amb avió ni d’arribar fins a Alexandroupolis.
Pintava bé, hem passat els controls, hem ensenyat el carnet, a la Pilar i a la Irene les han fet treure les sabates, tot i això la Irene encara ha pitat... Ja no sabia que treure's!
 A l'hora hem pogut embarcar, però una vegada a dins i tancades les portes, l'avió no s'ha enlairat fins després d'una hora... Sort que portàvem un joc d'enigmes matemàtics que han fet que l'estona se'ns quedés curta. Qui diu què les matemàtiques són avorrides?
El viatge no es pot fet d'una tirada, sinó que cal fer una escala a Atenes, la capital de Grècia. Hem tingut la sort de trobar-nos amb els companys de Wales i Portugal, però oh! sorpresa, dalt de l'avió ens hem trobat un altre grup d'un altre Comenius que també anava a Alexandroupolis... Deu ser la setmana internacional del Comenius en aquesta ciutat!
A l'arribar ens esperaven els col·legues grecs, que ens han acompanyat a l'hotel.
Nomes hem deixat les maletes, hem fet un pipi i hem tornat a sortir per descobrir la ciutat, fins l'hora de sopar.
Ara damunt del llit, estem a punt de caure dormides, per tant us adjuntem una foto i tanquem el llum
Fins demà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada