diumenge, 22 de juny del 2014

Rhigos Experience 2014-Sunday 22nd of June

Avui ens hem despertat de bon mati, i a les sis hem agafat l’autocar i hem marxat cap a Barcelona per agafar l’avio. Hem estat una bona estona facturant les maletes a l’aeroport i finalment hem marxat a les 10:15h cap a Cardiff. Quan hem arribat a Cardiff hem agafat un autocar que ens ha portat fins a Rhigos, hem descarregat maletes i hem caminat una mica. Despres hem dinat el menjar que ens heu posat amb molt carinyo. Tot seguit ens hem instal.lat a una habitacio nens, nenes i profes junts. Hem aprofitat  per a coneixer una mica el poble,  com que era una mica petit hem anat en grup o en parelles pel poble. Tambe ens han deixat temps lliure per a jugar.
Ens han rebut amb molta alegria els nens i professors d’alla, i ens han preparat un “berenar-sopar” que l’hem menjat, amb molt de gust, a les 17:00!!!! (en hora de Wales).
El berenar-sopar ha sigut molt especial perque el menjar es una mica extrany hi havia arros amb  salsa de curri, fideus amb vedella, fideus amb pollastre i “fajitas mexicanes ”. Despres, quan encara tots no haviem acabat, la Casi (una nena d’aqui) ens ha ensenyat un ball i alguns nens han sortit a ballar i a cantar.
                           
ALERTA PAPIS!!!! : Durant alguns dies no podrem parlar amb vosaltres pel whatsapp perque no tenim WIFI. Pero aviat parlarem, tranquils, ho estan intentant solucionar al mes rapid possible!
[Hem fet algunes faltes perque estem escrivint amb un teclat angles i per escriure be en catala ho tenim una mica dificil… :D






Redactores:
Aina Perez
Andrea Garvin
Alba Capdevila
Anna Masllorens
Laia Masllorens






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada