dimarts, 24 de juny del 2014

Rhigos Experience 2014-Tuesday 24th of June


Bon dia pares i mares.
Avui ens hem despertat amb una musica molt animada i despres hem esmorzat llet ,cereals i torrades. Ben aviat ens esperava l’autocar i hem anat amb els galesos sentats al seu costat, hem tingut l’oportunitat de parlar durant tot el viatge en angles!  Al cap d’una hora hem arribat a la nostra destinacio:  les mines de Big Pit.
Hem baixat 90 metres sota terra feia molt de fred!! Hem baixat per un ascensor que anava amb molta velocitat. El guia era miner i ens ha explicat de tot les sensacions com per exemple apagar totes  les llums i estar a la foscor quina por!!! Ens han explicat que abans els nens petits anaven  amb unes espelmes regulables perque en aquells temps no hi havien llanternes. Els caballs o ponis com hi havia molta foscor es quedaven cecs de tan treballar a les mines i els nens petis obrien unes portes per a que pasesin les vagons.
Despres hem dinat aigua ,rollitos de formatge, poma,i finalment una galeta de Gales llavors hem anat a comprar a la botiga de la mina, hem pujat al autocar .Quan hem baixat de l`autocar hem anat a fer lliure.
Al arribar al camp hem fet els grups del la gimcama del altre dia hem comencat fent una rotllana i  ha comensat el moment de RUGBYYY!!! On la pilota era la veritable protagonista!! Despres hem fet uns quants passes i uns placatges.
I finalment hem fet un gran partit !!!!!!!!!!!
Perdoneu per les faltes no hi havien accents!!!!!

Teniu el video en aquest enllac

https://www.youtube.com/watch?v=hp_nPLieDjw


Autors: Catalina, Roser, Aneu, Jana i Robert .



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada