dilluns, 23 de juny del 2014

Rhigos Experience 2014-Monday 23rd of June

Avui ens hem despertat amb unes cançons molt xules que ens ha posat els profes, i hem dormit molt bé, sense fred i comòdes.

Justament després d’acabar-nos de vestir, hem anat a esmorzar a l’escola.

Hem fet tres grups i ens hem distribuit en tres activitats que ens han preparat amb molta il·lusió les profesores de l’escola de Rhigos (cosir, fer “cookies’’amb panses i fer figuretes amb peces de lego).

Després hem dinat i estava molt bo!!!

A l’hora de la migdiada ens han vingut a explicar contes i escoltar l’arpa i instruments tipics..., tot en anglès!!!!

I a l’acabar hem menjat les galetes que hem fet al mati i estaven bonissimes.

Després hem tingut temps lliure i hem pogut veure als nens galesos com treballaven i com feien classe!

Quan tothom ja havia acabat de dinar un senyor de Rhigos ens ha vingut a buscar per anar d’excursió a una “waterfall” (que sabeu el que és?) tot i que era molt petita era molt bonica, alguns han caigut al riu...

El camí d’anada ha estat divertit però al tornar ens ha plogut una bona estona. Per tant, hi ha gent que estava molla per baix i per dalt!

Per sort ens hem trobat a un conductor de Rhigos que ha portat a uns quants cap a les dutxes i després ha anat a avisar amb alguns del poble per venir-nos a buscar. A la fi hem arribat a les dutxes, ens hem dutxat a gust, però haviem d’assecar moltes coses perquè tot ha quedat xop!

Quan hem arribat a l’escola hem deixat les bosses en un banc i hem sopat una hora més tard del normal a Rhigos i dues ores més tard que ahir, no us penseu que ha estat a mitjanet!!!, eren les 7!

Després de sopar hem tingut temps lliure per fer el que vulgéssim i després hem vingut cap a casa per organitzar la roba molla.

Ara tenim temps lliure fins a les 21:15h (hora d’aquí) i després començarem el joc de nit que han orgzanitzat els companys de la comisió de jocs.



Redactores: Aina Pérez

Andrea Garvín

Alba Capdevila

Anna Masllorens

Laia Masllorens








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada