divendres, 6 de març del 2015

3r DIA A ARQUENNES

Aquest matí ens hem tornat a retrobar passades les vuit, al pati de l'escola. Ens hem explicat el que hem fet amb les famílies i cap a classe! Avui hem estat tot el dia a la classe de Monsieur Pino (5è), el professor que coordina el projecte Comenius a Arquennes.
Ens ha explicat el carnaval a Bèlgica, el més conegut és el de Binche, on surten els Gilles, que vam conèixer ahir. Abans de començar l'activitat plàstica que ens tenia preparada ens hem trobat amb altres classes i hem cantat el lema del projecte YEA, "As one".

La primera activitat de plàstica ha estat pintar-nos una màscara de Gilles. Després, hem anat al pati a esmorzar, jugar a futbol i xerrar amb els nous companys.
En tornar del pati hem començat el projecte de Leonardo da Vinci, que serà el següent autor del projecte artistes que farem a tercer cicle. N'hem fet un parell d'activitats que ja us explicarem.
Per descansar una estoneta ens han proposat un joc de preguntes que hem fet per equips amb unes tablets que tenen a la classe. Ha estat molt novedós i divertit!
Com cada dia, a les 12 hem anat a dinar i una estoneta de pati. A la tornada ens hem guarnit amb màscares i disfresses i tota l'escola hem fet una rua pel poble, acompanyats de les famílies i un grup de músics. Cadascú portava una bossa de confeti per llençar, i ara tenim confeti per tot arreu!!






A les tres ha acabat l'escola i cadascú ha marxat amb la seva família d'acollida. Ens retrobarem a les sis per sopar tots junts a l'escola, nens, famílies i professors i farem la traca final.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada