dijous, 2 de juliol del 2015

1st July

Pares i mares!! Aquest matí ens hem aixecat i musicalment ens hem despertat. Tots nerviosos hem anat a l'autocar ja que a Aberdeare de shopping haviem d'anar. 

Quan hem arribat a Aberdeare ens hem emocionat al veure tantes botiges per comprar. Després de dos hores, amb bosses hem acabat i entre els companys ens ho hem anat ensenyant. 

I, una sorpresa hem tingut quan en un cinema hem aparegut!! Els profes ens han portat a veure la pel.lícula dels Minions, que a Catalunya l'estrenen aquest divendres. Mireu què avançats!! Quan hem acabat la pel·lícula, hem dinat a l'autocar i cap a Swansea ens hem encaminat. Quan hem arribat, hem anat al LC2 aquatic park i ens hem emocionat al veure una piscina gegant plena de tobogans. Disculpeu-nos pares, però no hem pogut fer fotos perquè no es podia.
Ens ho hem passat pipa, yupi, superbéee, guai del Paraguai!!!! 

A l'arribar, estàvem tots baldats i, com a recompensa, fish and chips hem sopat. Mmmmm... delicious!! 

P.D: Pares ja tenim els regals que us hem comprat. Però, heu d'esperar a que tornem. Ja en teniu més ganes, oi?? jejeje.

Demà serà l'últim dia a Rhigos, ens costarà una mica acomiadar-nos. Com a regal, estem preparant unes cançons en català i anglès. Segur que es queden bocabadats, hem convidat a les famílies i així farem una gran festa de comiat.

Una abraçada i un petonàs!!

Jesús Rodríguez, Andrea Garvín, Jana Cano, Carla Moreno i Laia Riuet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada