dimecres, 1 de juliol del 2015

30th June

Hola families,

Avui ens hem aixecat amb una música tranquil.leta!! 
De bon matí, hem esmorzat torrades amb nutella i cereals. Després ens hem reunit amb els nens gal·lesos, hem pujat a l'autocar i hem fet camí fins a l'entrada d'un Parc Natural.  

El nostre guia es deia David James, tot i que li hem dit "Elvis", ja veureu el vídeo i sabreu per què!! Amb ell i els nens de Wales hem anat d'excursió a les "waterfalls" i ens ho hem passat molt bé. Hem caminat 2h i 30min aproximadament. A la primera parada ens hem pujat a una branca d'un arbre per fer-nos unes fotos!! Waaaw, alguns tenien vertígen i d'altres encara volien pujar més!! 

Continuant el nostre destí, hem arribat a una cascada i hem passat per sota. Quina passada!! Alguns s'han mullat una mica!! Després de la cascada, hem parat a dinar i hem continuat fins arribar a l'autocar!!

Quan hem arribat a l'escola de Rhigos, ens han fet un espectacle de final de projecte, que tractava sobre els pirates. Aaaaarrrgg!! Molt xulo!!

Després ens hem anat a dutxar i hem quedat ben descansadets... Demà ens espera un dia mullat, ben xop! I també una mica de compres a Aberdare!!

Bona nit pares i mares! Us estimem de tot cor!!

Albert Raya, Carla Gassó, Maria Guiu, Catalina López i Laia Masllorens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada