dimecres, 26 de setembre del 2012

1r dia a Portugal


En aquest viatge a Portugal estem fent història, perquè ens han dit els profes que som els primers nens de primària que anem a Europa amb l’escola, concretament a Portugal. 

El dimecres ens vam haver d’aixecar entre les 5 i 6 de la matinada per quedar a davant del col·legi i marxar cap a Barcelona. Quan varem arribar a l’aeroport ens van passar diferents anècdotes:

·       El Ferran gairebé es deixa la maleta.
·       La Marta va fer sonar les alarmes del control i la van registrar.
·       La Pili es va desesperar perquè no trobava el seu DNI.
·       L’Andrea gairebé perd les arracades al control.

Al migdia vam visitar Oporto i vam veure la seva catedral, els carrers antics del centre, l’estació de Sant Benito, el riu Douro (Duero) i moltes coses més.
A la tarda ens van venir a buscar l’Anna i la Luciana, unes mestres de Portugal, amb un microbus per anar cap a l’hotel de Lamego.
Us expliquem una anècdota del país. La ciutat d’Oporto va ser fundada pels celtes i l’anomenaven Cale. Quan van arribar els romans li van dir Porto Cale que va acabar donant nom al país.

Artur, Ferran, Carme, Andrea i Marta

2 comentaris:

  1. Hola som els de 6èC estem contents de que hagi anat bé el viatge. Esperem que a la tornada no us deixeu res!!!!!!!!!! Desitgem que aquests quatre dies ho passeu bé. petonets de 6èc i de la Txell bessitos <3.

    ResponElimina
  2. hola som la mariona ormo la alba u i la txell z us desitjem
    bona tornadddaaaa i que aquest dies u su passeu super bbbeeeee a i per sertttttttt la txelll que us va dir bessitosss o ba dir de brommaaa suposoo que ja os o vau pensarrrrr !!!!!!!!!!!!!!!! i os volemm dir que quant torneu tindreu molt deures jejejjjejejjej adeuuu

    ResponElimina