diumenge, 30 de setembre del 2012

4t i últim dia a Portugal

El dissabte 29 de setembre va ser l'últim dia a Portugal. Aquest dia vam tenir un matí tranquil,  passejant per les vinyes de l'allotjament rural i recollint les nostres maletes. Després de dinar ja vam marxar cap a Oporto per agafar el nostre vol de la tarda.
A l'aeroport d'Oporto vam fer una valoració plegats, els mestres vam explicar a la Carme, al Ferran, a l'Artur, l'Andrea i la Marta que els professors de les altres escoles europees ens havien felicitat pel "saber estar" dels nostres alumnes. Nosaltres, els mestres, hem estat molt contents i satisfets per la convivència de la sortida i la veritat... no ens importaria repetir.
També creiem que el model de relació que hem establert és un model encertat perquè s'ha basat en dos elements clau... la confiança i la responsabilitat. Tots plegats hem dialogat molt, hem plantejat alternatives i sempre hem intentat fer el més raonable. En tot moment ens hem sentit com un grup i això ha generat molt bon ambient entre tots. Mai oblidarem aquesta petita aventura.
De tornada a Lleida ens esperaven els familiars que tenien moltes ganes de veure als seus fills i filles, abraçades i petons van anar... perdoneu l'expressió... a "l'ample". Tots ens van dir que havien seguit el bloc amb molta expectació.

Ara serà hora de parlar de l'experiència a casa i a l'escola. La propera setmana els nostres companys i companyes passaran per les aules per explicar-nos de primera mà totes les anècdotes i vivències que van ser moltes.

Encarnaçao, Pilarinha i Joao


1 comentari:

  1. hello everybody...

    big kiss from all of us in Portugal. It was so nice to have you here. see you soon.

    ResponElimina