dijous, 27 de setembre del 2012

2n dia a Portugal


Hem començat desperta-nos a l’hotel rural i hem anat a fer un esforzar deliciós .Després ens ha agafat l’autobus i hem anat  cap al Col.egi de la Inmaculada Concepció,  allí ens ha rebut la directora Cristina i ens ha dit que aniríem a veure tot el col·legi i abans d’anar a veure les clases ens han portat a veure els nens com representaven la història de Portugal fent balls ,cançons i explicacions amb anglès.Despres hem anat a veure les classes i més tard al pati, hem jugat a futbol i ens han ensenyat un  pas de ball portuguès.
Més endavant hem tornat a esmorzar al col·legi i hem anat a veure classes de nens petits i els hi hem enseñita la cançó del sol solet. A Continuació hem anat al pati i ens han dit si voliem  anar  a ballar i hem dit  que a si , ho hem fet al gimnàs de l’escola i ha sigut molt xulo.

Al migdia ens han cridat per a anar  a un bufet lliure molt bo, quant hem acabat de dinar hem anat a veure l’ajuntament de Lamego i  la catedral que estava a dalt d’un turó. Hem baixat 528 escales per arribar de nou al poble, també hem visitat el castell i els carrers del centre.

Per la nit hem sopat en un restaurant i al final del sopar han vingut un grup de balls regionals i ens han fet una mostra de balls portuguesos.
Ha estat un dia molt intens, tots estem molt bé amb moltes experiències de més per contar quan tornem a Lleida. Molts records a tots els amics i amigues de l’escola i també a les nostres famílies.




Andrea, Marta, Artur, Ferran i Carme

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada