dissabte, 29 de setembre del 2012

3r dia a Portugal



Avui hem començat amb energia. Alguns s’han aixecat a les 7:00h per anar a fer footing i desprès hen anat a la piscina (que per cert estava gelada). A les 8:00h hem anat a esmorzar i a l'acabar hem anat al col·legi. Hem fet una mica de classe pel matí amb uns nens de 6/7 anys fins l’hora de pati. Després del pati hem visitat les aules dels alumnes grans de l’escola. Hem parlat, especialment amb els que estaven fent gimnàstica ja que ens hem ficat a jugar amb ells, uns a futbol i els altres han anat a ballar al gimnàs.
Tot seguit hem anat a dinar i ha arribat el primer torn dels adeus, ja que els italians, que havien portat alumnes, han marxat. Els hi dessitgem un bon viatge als professors i a: Ersi, Clementina, Alesia, Lavinya i a la Saulli.

Aquesta zona del país, a la vora del riu Douro, és molt famosa pels seus vins per això avui a la tarda hem visitat les caves de Raposeira. Después hem anat en tren fins a Pinho i allí hem fet una ruta amb vaixell pel riu Douro. Just quan estàvem al vaixell hem improvisat una coreografia del lema d'aquest any "Atreveix-te  a mirar", us l'adjuntem més avall.

Per la nit al mateix allotjament rural hem fet un sopar Comenius amb pares, mares, professors, professores i nens de l’escola, hem cantat i ballat cançons portugueses com “Ai si te pego” i d’altres.

Carme, Artur, Ferran, Marta i Andrea

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada